Algemen Voorwaarden

 Bij het gebruikmaken van onze server moet u op de volgende punten letten.

Wees zeker dat u alle gegevens correct heeft ingevuld. Met onjuiste gegevens kunnen wij u niet voorzien van de juiste unlock of unlockcode. Controleer tevens ook of uw toestel al simlockvrij is!

Wanneer een unlockcode niet werkt dient u dit binnen 24 uur te melden. Op deze manier zijn wij in staat om de code te controleren en indien nodig te corrigeren.

Wanneer het bovengenoemde niet is gebeurd, is er geen mogelijkheid om uw betaling terug te vorderen. Het bedrag is echter terug te krijgen na het aanleveren van voldoende bewijs. Dit kan op onderstaande manieren.

Als alle gegevens juist zijn ingevuld, en uw code blijkt niet te werken, heeft u 1 mogelijkheid om het bewijs te leveren dat de code niet werkt. 

U stuurt uw toestel op naar onze support afdeling deze zal dan alles nog eens controleren en uw toestel, indien mogelijk, simlock vrij retour sturen. Zonder extra kosten.

iPhone unlock activering.

Wanneer u via onze site een unlock activering voor uw iPhone heeft besteld en deze is niet verkregen, dient u ons te voorzien van bewijs.
Dit kan door, net als hierboven, ons uw iPhone toe te sturen.

Voor bestellingen van iPhone diensten voor iPhones die gestolen/geblokkeerd/gerapporteerd als verloren blijken te zijn, geldt geen geld terug!!! Om dit te voorkomen kunt u een checkmend aanvragen via onze website!

Voor het gebruik van de goedkope unlockcodes nemen wij geen enkele aansprakelijkheid. Deze codes zijn ook gratis verkrijgbaar via sites. Dit is bij onze site helaas niet mogelijk.